Samuel Bark vs Jerry Kvarnström – Superior Challenge 25

En av Sveriges lovande talanger i en MMA-Finnkamp mot underhållande finländare

 

Samuel Bark sätts på prov mot den överraskande och oortodoxa fightern Jerry Kvarnström på Superior Challenge 25, den 10 december på Annexet i Stockholm.

Samuel Bark (pro MMA-record 6-1-0) från Halmstad har haft en lång framgångsrik karriär som Thaiboxare. Han gick sin första professionella MMA-match 2016 men hade ett uppehåll på fem år innan han återigen klev in i MMA-scenen. Sedan 2021 har han tävlat frekvent och kan stoltsera med vinster över bl.a. Tobis Harila. Nu debuterar han i Superior Challenge där hans erfarenhet som striker sätts på prov.

Utmanaren är den oortodoxa publikfavoriten och färgstarka karaktären Jerry ”ADHD” Kvarnström (pro MMA-record 16-19-0) från Finland. Jerry har med sin speciella humor och ödmjuka inställning charmat många. Han är alltid i bra form och är en brottare och grappler i världsklass. Med sin speciell fighting-stil har han vunnit över två erfarna fighters, Simon Sköld och Fernando Flores i Superior Challenge. En överraskningens man som chockat publiken två gånger tidigare.

Denna match går i Catchvikt -67 kg.