Bartosz Wojcikiewicz vs Carlos Abreu Souza – Superior Challenge 25

Bartosz Wojcikiewicz får ny motståndare

 

Bartosz Wojcikiewiczs (pro MMA-record 8-1-0) motståndare Darko Banovic har skadat sig under träning och blir ersatt av Carlos Abreu Souza (pro MMA-record 10-4-0). Brasilianaren är en erfaren grappler med bakgrund i brasiliansk Jiu-Jitsu. Han har avslutat 50% av sina vinster och har aldrig blivit submittad. Bartosz kom nyligen hem efter fyra veckors stenhård träning på det anrika MMA-gymmet Kill Cliff (f.d. Sanford MMA) i Miami, USA. Den svenska stjärnan från Solna får ställa om sin gameplan till en helt annan sorts motståndare på kort varsel.

Denna match går i Bantamvikt -61,2 kg.

Matchen Ole-Jørgen Mandt Johnsen från Norge skadade sig under träning och matchen mot Giannis Simeonidis från Grekland ställdes in förra veckan.