“King” Karl Albrektsson Signes with PFL

"King" Karl Albrektsson Signes with PFL

 

Superior Challenge's reigning light heavyweight champion "King" Karl Albrektsson was recently signed to PFL (Professional Fighters League), right after his title win over Ederson "Lion" Macedo. By adding the charismatic Swede to their roster, PFL secures one of Europe's most prominent talents to heir light heavyweight division.

Albrektsson is the latest talent that has been signed by the world's largest MMA promotions, marking the 51st fighter to transition from Superior Challenge to UFC and PFL/Bellator.

****

Svenska:

"Kung" Karl Albrektsson skriver på för PFL

Superior Challenges regerande mästare i lätt tungvikt "Kung" Karl Albrektsson värvades nyligen till PFL (Professional Fighters League), direkt efter sin titelvinst över Ederson "Lion" Macedo. Genom att säkra den karismatiske svensken till organisationen, säkrar PFL en av Europas mest framstående talanger till sin lätt tungviktsdivision.

Albrektsson är den senaste talangen som plockas upp av världens största MMA-organisationer, och blir därmed den 51:a fightern som går till UFC och PFL/Bellator genom Superior Challenge.