Ticket release Superior Challenge 25

Ticket release Superior Challenge 25

Biljettsläpp Superior Challenge 25

 

Succén med Superior Challenge på Annexet fortsätter. Norra Europas främsta MMA-gala tar över Annexet den 10 december 2022 för sitt 25:e evenemang. I vanlig ordning kan publiken förvänta sig spektakulära MMA-matcher med Sveriges och Nordens MMA-elit som tar sig an internationella motståndare i världens största MMA-bur. Missa inte denna unika möjlighet att uppleva högkvalitativ adrenalinfull sportunderhållning när MMA är som bäst.

 

Den första Superior Challenge galan på Annexet blev väl omtalad av både publik och VIP-gäster. Atmosfären i arenan som de fantastiska besökarna bidrog till var magisk och VIP-hyllan var väldigt uppskattad. Därför har Superior Challenge beslutat att inte höja biljettpriserna till skillnad från resten av marknaden. Utan man har valt att bibehålla de på samma nivå som sist för att premiera sina gäster och besökare, med syfte att så många som möjligt ska ha möjligheten att uppleva MMA på högsta internationella nivå och njuta av en oförglömlig upplevelse.

 

Superior Challenge har arrangerat galor sedan 2008 och är en av Europas äldsta MMA-organisationer. Galan har nordiskt besöks- och tittar-rekord och är internationellt igenkänd som en av världens främsta evenemang inom sporten. Sedan start har galan varit plattformen för majoriteten av alla svenska och nordiska MMA-atleter och är därmed den största exportören av internationella MMA-fighters i norra Europa.

 

Matcharena kommer att presenteras löpande på organisationens hemsida superiorchallenge.com.

 

Idag, torsdag 29 september kl. 14:00 släpptes biljetter till allmänhet. Biljetter och VIP-paket kommer att finnas till försäljning via superiorchallenge.com och stockholmsive.com och axs.com: https://www.axs.com/se/events/450406/superior-challenge-25-tickets?skin=stockholmlive

 

Även de populära VIP-paketen kommer att finns till försäljning. Det finns endast ett fåtal VIP-bord tillgängliga och konnässörer, företag, och sällskap som vill höja underhållningsnivån är varmt välkomna att boka bord via biljettsidan. I VIP-paketen ingår: VIP-entré, VIP-bord för 4-6 personer på VIP-hyllan med bästa vyn över MMA-buren, VIP-biljetter för 4–6 personer, charkbricka och tilltugg, Champagne Laurent-Perrier, och tillgång till egen VIP-bar mm.

 

Rekommenderad åldersgräns är18 år och minderåriga är välkomna i målsmans sällskap.

 

Hålltider:

Dörrar öppnas kl. 17:00

Evenemanget startar kl. 19:00

Slut ca 23:30

Arena

Annexet

Arenatorget 1

121 77 Johanneshov

T-bana Globen