THE PRE-SALE HAS STARTED WITH 20% DISCOUNT TO SUPERIOR CHALLENGE 24 TICKETS

THE PRE-SALE HAS STARTED WITH 20% DISCOUNT TO SC 24 TICKETS

THE PRE-SALE HAS STARTED WITH 20% DISCOUNT TO SUPERIOR CHALLENGE 24 TICKETS EXCLUSIVELY FOR SUPERIOR MEMBERS. THE PRE-SALE WILL END ON NOVEMBER 25TH AT 14:00 CET WHEN THE OFFICIAL TICKET SALES WILL START.

Svenska:

EXKLUSIV 20% PRE-SALE RABATT PÅ BILJETTER TILL SUPERIOR CHALLENGE 24

Idag den 23 november startar pre-sale biljettförsäljning med 20% rabatt till Superior Challenge 24 som går av stapeln den 5 februari 2022 på Annexet i Stockholm. Erbjudandet är exklusivt för Superior-medlemmar som dessutom får möjlighet att säkra de bästa platserna före alla andra innan det officiella biljettsläppet till allmänheten den 25 november.

Superior Challenge återvänder till navet för underhållning och evenemang i Stockholm, nämligen Stockholm Live, och den 24:e upplagan av Norra Europas största MMA-gala kommer att arrangeras på Annexet den 5 februari 2022.

Första matchen som presenterats är en titelmatch i weltervikt mellan organisationens regerande mästare, Håkon ”Death” Foss från Norge och utmanaren och det svenska framtidshoppet Robin ”Pretty Boy” Roos.

Idag den 23 november startar Pre-sale biljettförsäljning med 20% rabatt på samtliga biljetter. Detta exklusiva erbjudande mailas ut till samtliga Superior-medlemmar och kampanjen pågår fram till den 25 november kl. 14:00 som är datumet för det officiella biljettsläppet till allmänheten med ordinarie priser.

De som är intresserade av att erhålla erbjudandet och få möjlighet att boka de bästa platserna före alla andra kan registrera sig för nyhetsbrev på superiorchallenge.com.

För konnässörer och personer som vill höja underhållningsvärdet ytterligare kommer det att finnas exklusiva VIP-paket bestående av egen VIP-entré, VIP-bord på VIP-hyllan med bra vy över MMA-buren, lättare mat och Champagne, tillgång till en egen VIP-bar mm.

Biljetter och VIP-paket kommer att finns tillförsäljning via superiorchallenge.com, stockholmsive.com samt axs.com.

Betsafe kommer att erbjuda odds på samtliga matcher (tänk på att spela ansvarsfullt, du behöver ha fyllt 18-år och kontakta Stödlinjen.se vid behov).

Viaplay kommer att live-sända galan i Sverige, Norge och alla sina andra marknader.

Superior Challenge 24

2022-02-05

Annexet, Arenatorget 1, Johanneshov, Stockholm. T-bana Globen.

Dörrar öppnas kl. 18:00

Evenemanget startar kl. 19:00

Åldersgräns 18 år, minderåriga är välkomna i målsmans sällskap.