SUPERIOR CHALLENGE 24 WITH THE TITLE BOUT BETWEEN HÅKON FOSS VS ROBIN ROOS

SC 24 WITH THE TITLE BOUT BETWEEN HÅKON FOSS VS ROBIN ROOS

SUPERIOR CHALLENGE 24 SVIDAR OM

Superior Challenge 24 kommer att arrangeras på Annexet i Stockholm den 5 februari 2022. Detta för att höja underhållningsvärdet och upplevelsen för publiken i arenan, samt för att få till två efterlängtade titelmatcher. Först ut är welterviktstitelmatchen mellan regerande mästaren, Håkon ”Death” Foss från Norge som utmanas av Sveriges framtidshopp Robin ”Pretty Boy” Roos.

Superior Challenge har inlett ett nytt samarbete med Stockholm live som tidigare hette Stockholm Globe Arenas, där bl.a. arenorna Tele 2 arena, Avicii arena (tidigare Globen), Hovet och Annexet ingår. Historiskt sett har Superior Challenge arrangerat två galor tillsammans med Stockholm Live. Den första var Superior Challenge 6 på Hovet 2010 och den andra Superior Challenge 7 som också arrangerades på Hovet men året efter. Stockholm live har även varit värd för alla UFC-galor i Sverige och Superior Challenge 24 blir den första kampsportsgalan på tre år som arrangeras hos Stockholm Live.

”Det känns mycket inspirerande att vara tillbaka i navet för underhållning och evenemang i Stockholm. När Stockholmsmässan ställde in Fitnessfestivalen i år ville vi passa på att göra något nytt. Dessutom fick vi möjligheten att boka två matcher som vi har försökt få till ganska länge. Därför blev valet att flytta fram galan ca en månad ganska självklar. Vi har spännande planer för Superior Challenge 24 på Annexet och det kommer bli en väldigt speciell och underhållande gala.” Säger Babak Ashti, grundaren av Superior Challenge.

Den första matchen som publiceras är en titelmatch i weltervikt. Robin ”Pretty Boy” Roos utmanar den regerande mästaren Håkon ”Death” Foss.

Evenemanget går av stapeln den 5 februari 2021 på Annexet arena i Stockholm. Inom kort kommer Pre-sale biljetter med 20% rabatt att släppas endast till Superior medlemmar under en väldigt kort period. De som är intresserade av att erhålla erbjudandet och få möjlighet att boka de bästa platserna före alla andra kan registrera sig för nyhetsbrev på superiorchallenge.com. Kort därefter kommer biljetter att släppas till allmänheten. För konnässören eller de som vill höja underhållningsvärdet ytterligare kommer det att finnas exklusiva VIP-paket med mat och dryck att avnjuta.

För att höja underhållningsnivån ytterligare kommer Betsafe att erbjuda odds på samtliga matcher (tänk på att spela ansvarsfullt, du behöver ha fyllt 18-år och kontakta Stödlinjen.se vid behov).

Viaplay kommer att live-sända galan i vanlig ordning (i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Island, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Holland), samt även TV10 (i Sverige), och FITE (globalt).