Legendernas Utmaningar – del 2, Klättring

Legendernas Utmaningar – del 2, Klättring

 

I den andra utmaningen ska K-1 veteranen Rickard Nordstrand och UFC-veteranen Papy Abedi både tävla mot varandra i klättring och mot sig själva genom att möta sina rädslor för höga höjder.

 Trots höjdskräck ska våra två stjärnor tävla i klättring. Instruktör Erik Örtenholm på Klätterverket sätter reglerna och den som tar sig till toppen först vinner!

Länk till Legendernas Utmaning – del 2, Klättring: https://youtu.be/E1LZWWDLBAg

Två av Sveriges hårdaste atleter bjuder på sig själva och underhåller tittarna med humor och mod.

I dessa utmaningar kommer våra kampsportare att utsätts för tuffa tester inom olika sporter. De kommer att sättas i situationer utanför sina ”comfort zones” där deras vilja och sinne för humor kommer att sättas på prov. Efter dessa utmaningar återstår den sista och egentligen fjärde utmaningen, MMA-matchen på Superior Challenge 27 - Legends den 25 maj på Annexet.

Syftet med utmaningarna är att visa att kampsport är en idrott och tots att dessa två fighters, kampsportare, idrottare, ska mötas i en riktig MMA-match finns det vänskap, idrottsanda och sportmannaskap, både före och efter matchen. Superior Challenge, Nordstrand och Abedi vill använda det stora intresset för matchen till att uppmärksamma om MMA:ns och kampsportens positiva inverkan på samhället. Tillsammans med dess framstående idrottsmän och förebilder vill parterna inspirera ungdomar att följa sina idrottsdrömmar.

Powered by Betsafe

Tack till Klätterverket Gasverket