Ge bort en oförglömlig upplevelse i julklapp! Biljettsläpp med 20% Early Bird-rabatt till Superior Challenge 27 med matchen som alla väntat på

Ge bort en oförglömlig upplevelse i julklapp! Biljettsläpp med 20% Early Bird-rabatt till Superior Challenge 27 med matchen som alla väntat på

 

Passa på och säkerställ biljetter till detta exklusiva evenemang där K-1-stjärnan Rickard "Pretty Boy" Nordstrand möter UFC-veteranen Papy "Makambo" Abedi i kvällens spektakulära huvudmatch.

 

Idag släpps Early Bird-biljetter med 20% rabatt endast för Superior-medlemmar. Fram till måndag den 4 december kan nu säkerställa de bästa platserna före alla andra. Rabatten inkluderar alla biljettkategorier inklusive de eftertraktade VIP-borden.

Kampanjen pågår från och med idag fram till den 2 januari 2024 då ordinarie priser gäller. Ge bort en upplevelse för livet i julklapp.

Den efterlängtade matchen mellan Rickard Nordstrand och Papy Abedi

 

Denna match som var planerad att gå av stapeln på Superior Challenge 26 ställdes in efter att Nordstrand bröt ett revben under ett träningspass. Det är många som har sett fram emot den här matchen och snart är väntan över för den 16 mars möts de två legenderna i en spektakulär MMA-match på Annexet i Stockholm.

Rickard "Pretty Boy" Nordstrand är en av Sveriges främsta namn inom K-1 och känd för sitt krigarhjärta. Många minns den episka matchen mot K-1-superstjärnan Remy Bonjasky som han tog med en dags varsel. Med en imponerande meritlista som inkluderar titlar som världsmästare i Thaiboxningsorganisationen WMC, tredjeplacering i Kickboxnings-VM och femfaldig svensk mästare i Thaiboxning är Nordstrand en legend inom svensk kampsport. Vad många kanske inte vet är att den framgångsrika entreprenören varit engagerad i MMA och drivit ett MMA-gym i över ett decennium och har ett brinnande intresse i att hjälpa ungdomar. Den 16:e mars kommer hans dröm om att tävla i MMA äntligen gå i uppfyllelse.

I den andra ringhörnan står Papy "Makambo" Abedi, en av Sveriges första UFC-fighters. Superior Challenge var svenskens språngbräda mot UFC, till vilket han återvände efter UFC-karriären och deltog i bland annat en titelmatch och ett returmöte mot UFC-rivalen Dylan Andrews. Abedi är utan tvekan en av Sveriges största namn inom MMA och kampsportsintresset väcktes redan vid sju års ålder med Judo, en sport som han senare blev väldigt framgångsrik i. Han är känd för sin imponerande fysik, vilket resulterade i att han blev ombedd att tävla i Body Fitness vid ett tillfälle, en utmaning som han antog trots att han inte hade någon som helst kännedom om sporten. Abedi som är utbildad civilingenjör vid KTH har ett stort samhällsengagemang i Kongo genom att startat och drivit flertalet välgörenhetsinitiativ under många år.

Syftet med den här matchen är att Superior Challenge tillsammans med Nordstrand och Abedi vill använda det enorma intresset för matchen till att uppmärksamma allmänheten om MMA:ns och kampsportens positiva inverkan på samhället. Tillsammans med dess framstående idrottsmän och förebilder vill parterna inspirera ungdomar att följa sina idrottsdrömmar.

Matchen går i catchvikt - 85 kg på Superior Challenge 27 – Legends den 16 mars på Annexet i Stockholm.

Utöver denna match kommer Bartosz Wojcikiewicz, Robin Roos med flera att bjuda publiken på adrenalinfull MMA-underhållning.

 

Titta på tidigare galor påSuperior Challenges seriesida på Viaplay.