Cecilie Bolander vs Nikolja Nina Milosevic

The Two-Time Swedish World Champion Faces Norway's Top Female Pro Fighter

 

Two-time Swedish world champion Nina Milosevic makes her professional debut at Superior Challenge 26 - Legends against the experienced Norwegian Cecilie Bolander.

Nikolija Milosevic, or Nina as she is called, from Gothenburg, has an impressive track record in amateur MMA. As two-time World Champion as well as European and Swedish Champion, the time has come for the 27-year-old "Queen Beast" to embark on her professional journey.

The opponent is none other than Cecilie Bolander (pro record 2-0-0), currently Norway's most promising female pro fighter. Bolander herself has an outstanding amateur MMA background, holding titles such as World Cup Champion, second place World Championshipsand European Champion. Moreover, she has a successful history in judo, having clinched the Norwegian champion title an impressive seven times.

The agreed weight class is Bantamweight - 61,2 kg at Superior Challenge 26 - Legends on November 4th at Annexet in Stockholm, Sweden.

 

****

 

Swedish:

Tvåfaldig svensk världsmästare ställs mot Norges främsta kvinnliga proffs

Den tvåfaldiga svenska världsmästaren Nina Milosevic gör sin proffsdebut på Superior Challenge 26 - Legends mot den rutinerade norskan Cecilie Bolander.

Nikolija Milosevic, eller Nina som hon kallas, hemmahörande i Göteborg, har en imponerade meritlista inom amatör-MMA. Som tvåfaldig världsmästare samt europeisk och svensk mästare har det blivit dags för den 27-åriga "Queen Beast" att göra proffsdebut.

Motståndaren är ingen mindre än Cecilie Bolander (pro record 2-0-0), Norges mest lovande kvinnliga proffs just nu. Bolander har också en imponerande bakgrund inom amatör-MMA, med titlar som World Cup-mästare, andraplacering i världsmästerskap och europeisk mästare. Dessutom har hon tävlat framgångsrikt i judo och erövrat den norska mästartiteln hela sju gånger.

Matchen går i bantamvikt -61,2 kg på Superior Challenge 26 – Legends den 4 november på Annexet i Stockholm.