Watch Superior Challenge 25

Titta på Superior Challenge 25 i efterhand

Kvällsmys med MMA

 

Missade du förra helgens Superior Challenge 25, eller vill du se den igen? Nu kan du titta på galan i efterhand bara på Viaplay.

 

Vad är mysigare än en hemmakväll i TV-soffan en kall vinternatt och njuta av MMA-underhållning? Eller varför inte samla ihop dina vänner och börja kvällen med Sveriges MMA-elit som tar sig an internationella fighters i världens största MMA-bur?

 

Nu går det att titta på hela sändningen av Superior Challenge 25 inklusive intervjuer på Superior Challenges seriesida på Viaplay.

 

Se den intesiva huvudmatchen mellan Bartosz "The Destroyers" Wojcikiewiczs mot Carlos "Crocodilo" Abreu, titelmatchen i weltervikt och returmötet mellan UFC-veteranen Andreas "Real Steel" Ståhl och Paulo "Bananada" Silva, några av Sveriges främsta strikers som Sahil Siraj och Samuel Bark m.fl. i den 25:e upplagan av MMA-galan som byggt den svenska MMA-scenen, från Annexet i Stockholm, bara på Viaplay.