Superior Challenge 25

Superior Challenge 25

 

Imorgon lördag den 10 december är det dags för Superior Challenge 25 på Annexet i Stockholm. Missa inte spektakulära matcher med Sveriges MMA-elit som tar sig an internationellt motstånd.

 

Annexet är arenan för morgondagens 25:e upplaga av MMA-galan Superior Challenge.

En av Europas främsta bantamviktare Bartosz ”The Destroyer” Wojcikiewicz från Stockholm står inför sin tuffaste motståndare i karriären, Carlos ”Crocodilo” Abreu från Brasilien i kvällens Main Event. UFC-veteranen från Umeå, Andreas ”Real Steel” Ståhl får äntligen titelchans i kvällens Co Main Event mot brasilianaren Paulo ”Bananada” Silva. Sist de möttes i maj ledde svensken matchen fram tills han blev utdragen via giljotin i andra ronden. Sedan dess har Ståhl sett fram emot returmötet som äntligen blir av och nu står även welterviktsbältet på spel.

Den meriterade mellanviktaren Tamirlan Dadaev från Österrike är matchad mot Jorge Bueno från Rio De Janeiro i en förväntansfull högkvalitativ match mellan två farliga avslutare.

KO-prinsen Sahil Siraj från Göteborg går för första gången i Superior Challenge mot Maycon Bezerra från Brasilien som har gått tre gånger fler matcher än svensken.

Muay Thai-stjärnan från Halmstad Samuel Bark har snabbt gjort sig ett namn inom MMA och nu ses även han för första gången i Superior Challenge där han möter publikfavoriten och finska brottarmästaren Jerry Kvarnström.

Dan Vinni måste ställa in mot Kenneth Bergh pga. bruten käke.  Lisa Lingvall som hoppade in på kort varsel mot Indy Briar är drabbad av hög feber och Superiors matchmakers arbetar i skrivande stund med att hitta en ersättare.

Atleterna har vägt in och är fullt fokuserade på att leverera MMA-underhållning i världsklass.

 

MMA måste upplevas live! Det är en väldigt unik upplevelse att vara med om den spänningsladdade atmosfären i arenan. Insläpp börjar kl. 17:00 och galan börjar 19:00. Det har varit stor efterfrågan på VIP-bord men det finns fortfarande något enstaka kvar. Biljetter går att köpa via superiorchallenge.com.

 

Betsafe erbjuder odds på alla matcher, men tänk på att spela ansvarsfullt.

 

För de som inte har möjlighet att komma till Annexet går det att se galan Live på Viaplay samt TV6.