WATCH LIVE – SUPERIOR CHALLENGE 23 – BACK TO ROOTS

WATCH LIVE - SUPERIOR CHALLENGE 23 - BACK TO ROOTS

OM NÅGRA TIMMAR STARTAR LIVE-SÄNDNINGEN AV SUPERIOR CHALLENGE 23 – BACK TO ROOTS

Detta blir Superior Challenges första evenemang med publik efter pandemin och den arrangeras i samma arena som organisationens första gala. Live-sändningen av Superior Challenge 23 – Back to Roots startar ikväll kl. 19:00 på Viaplay, TV10 och FITE. Missa inte högkvalitativ MMA-underhållning när den är som bäst.

Alla fighters klarade vikten igår och det var väldigt intensiva ögonblick när de möttes för första gången i samband med Stare Down under invägningen. Kvällens matchkort består av totalt sex högkvalitativa matcher då Cruiserweight titelmatchen mellan Kenneth Bergh och Ederson Macedo ställt in.

”Tidigt i morse meddelade Kenneth Bergh att han inte mådde bra så vi tog honom till akutmottagningen på S:t Görans sjukhus. Där konstaterades det att han lider av en svår infektion av Stafylokocker i mjukvävnaden runt knät och nedre delen av låret. Infektion har skapat en inre kapsel av infekterat var som fått benet att svullna rätt ordentligt. Läkarna konstaterade att kapseln kan spricka vid minsta stress eller slag och det skulle i så fall resultera i att det infekterade varet går ut i blodet, vilket är direkt livshotande. Jag vet att det är många som sett fram emot den här matchen och visst är det jättetråkigt, men våra atleters hälsa går före allt annat och därmed ställde vi in matchen med omedelbar verkan. Vi önskar Kenneth snabb återhämtning och under tiden får vi njuta av alla andra spektakulära matcher vi har framför oss.” Säger Babak Ashti, grundaren av Superior Challenge.

Andreas Ståhl vs Alan Langer flyttas upp och blir kvällens Main Event följt av Bartosz Wojcikiewicz vs Kenji Bortoluzzi som Co Main Event. Förväntningarna inför kvällens matcher är stora och inom kort kommer kombattanterna att äntra arenan. Live-sändningen av Superior Challenge 23 – Back to Roots startar kl. 19:00 på Viaplay, TV10 och FITE.

För att höja underhållningsnivån ytterligare erbjuder Betsafe odds på samtliga matcher. Tänk på att spela ansvarsfullt, du behöver ha fyllt 18-år och kontakta Stödlinjen.se vid behov.

Live-sändning Superior Challenge 23 startar kl. 19:00:

Viaplay – Sverige, Norge, Finland, Danmark, Island, Estland, Lettland, Litauen, Polen.

TV10 – Sverige.

FITE – globalt (utanför Viaplays territorium).