WÓJĆIKIEWICZ vs BORTOLUZZI

Recap

Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin. Lorem ipsum har varit standard ända sedan 1500-talet, när en okänd boksättare tog att antal bokstäver och blandade dem för att göra ett provexemplar av en bok.

MORE INFO

MMA måste upplevas live. Norra Europas största MMA-gala Superior Challenge arrangerar sitt 24:e evenemang på Annexet den 5 februari 2022. Kvällen kommer att bjuda på Nordens MMA-elit som tar sig an internationella fighters i världens största MMA-bur. Missa inte denna unika möjlighet att uppleva högkvalitativ adrenalinfull sportunderhållning när MMA är som bäst.

Superior Challenge har arrangerat galor sedan 2008 och är en av Europas äldsta MMA-organisationer. Galan har nordiskt besöks- och tittar-rekord och är internationellt igenkänd som en av världens främsta evenemang inom sporten. Sedan start har galan varit plattformen för majoriteten av alla svenska och nordiska MMA-fighters och är därmed den största exportören av internationella MMA-fighters i Europa.

Första matchen som presenterats är en titelmatch i weltervikt mellan organisationens regerande mästare, Håkon ”Death” Foss från Norge och utmanaren och det svenska framtidshoppet Robin ”Pretty Boy” Roos. Besök organisationens hemsida superiorchallenge.com för komplett matchkort samt info.

Superior Challenge 24 kommer att bli Superior Challenges första publika evenemang med full kapacitet efter pandemins utbrott.

För konnässörer och personer som vill höja underhållningsvärdet ytterligare kommer det att finnas exklusiva VIP-paket bestående av egen VIP-entré, VIP-bord på VIP-hyllan med bra vy över MMA-buren, lättare mat och Champagne, tillgång till en egen VIP-bar mm.

Biljetter och VIP-paket kommer att finns tillförsäljning via superiorchallenge.com, stockholmsive.com samt axs.com.

Rekommenderad åldersgräns: Besökare under 18 år är välkomna i målsmans sällskap.

Vänligen respektera Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer! Stanna hemma om ni känner minsta symptom. Tvätta händerna flitigt och kontinuerligt. Undvik trängsel och håll avstånd.

Hålltider:

Dörrar öppnas kl. 18:00
Evenemanget startar kl. 19:00
Slut ca 23:30*

*OBS! Matchtider, paus och sluttid är endast estimerade tider och vi förbehåller oss rätten att dessa tider kan komma att ändras beroende på matchresultat. Besökare som inte vill missa en specifik match skall befinna sig på plats i arenan i god tid innan.

Fight Card:

Matchkortet på denna gala består av Sveriges och Nordens MMA-elit som ställs mot internationella stjärnor. Vänligen besök vår hemsida superiorchallenge.com för komplett matchkort**

**OBS! Vi förbehåller oss rätten att matchkortet kan komma att ändras pga. oförutsedda händelser utanför vår kontroll som exempelvis bortfall, skada eller sjukdom. Vid eventuellt bortfall försöker vi alltid hitta nya likvärdiga ersättare utan att påverka matchkortets kvalitet i sin helhet.

Arena

Annexet
Arenatorget 1
121 77 Johanneshov
T-bana Globen

Klicka här för karta och vägbeskrivning till arenan via Google Maps >

Invägning

4 februari kl. 18:00
Plats: TBA

Live på Viaplay

Venue

Annexet arena
Annexet arena, Arenatorget 1, Johanneshov, Stockholm, Sverige