Tamirlan Dadaev vs Jorge Bueno

Två avslutare av rang möts i ny matchning på Superior Challenge 25

 

Tamirlan Dadaev får ny motståndare på kort varsel och möter Jorge Bueno på Superior Challenge 25, den 10 december på Annexet i Stockholm.

Robin Roos blir tvungen att ställa in sitt deltagande på lördagens gala efter att ha åsamkat sig skada under träning. Tamirlan Dadaev (pro MMA-record 20-9-1) från Österrike ställs mot Jorge Bueno (pro MMA-record 7-1-0-1) från Rio De Janeiro i Brasilien.

Tamirlan Dadaev (pro MMA-record 20-9-1) är tjugoåtta år gammal och har bakgrund inom boxning och brasiliansk Jiu-Jitsu. Av totalt tjugo vinster har han avslutat sju matcher via KO/TKO och ytterligare tolv via submission. Endast en av hans vinster har gått till domslut vilket tyder på att han är en väldigt farlig avslutare både stående och på marken. Dadaev har bara blivit avslutad en gång via KO/TKO och majoriteten av förlusterna har varit via domslut.

Trettiotreåriga Jorge ”Jorginho” Bueno har tävlat väldigt intensivt sedan 2020. Precis som sin motståndare är han en grappler och avslutare av rang. Av totalt sju vinster har han avslutat fem via KO/TKO, en via submission och bara en har gått till domslut. Dessa två herrar lämnar inget till slumpen.

Denna match går i mellanvikt -83,9 kg.

Comments are closed.