Superior Challenge

News


Svenska stormötet, Adam Westlund möter Tobias Harila på Superior Challenge 21

2020-02-14

Svenska stormötet, Adam Westlund möter Tobias Harila på Superior Challenge 21, Cirkus, 23 maj

Svenska stormötet

 

Superior Challenge vill stolt presentera det största svenskmötet någonsin. Två av landets absolut hetaste namn och lovande talanger ställs mot varandra i ett nervkittlande möte. Adam Westlund blir utmanad av Tobias Harila på Superior Challenge 21 på Cirkus.

 

Norra Europas främsta MMA-gala, Superior Challenge gör det igen. Organisationen bjuder på det största som hänt i matchväg mellan två svenska MMA-fighters. Det inplanerade MMA-derbyt är en fortsättning på Adam Westlunds (pro MMA-record 3-0-0) senaste match mot Robin Roos under Superior Challenge 20. Den matchen var också väldigt efterlängtad och omtalad vilket delvis grundades i rivaliteten mellan fighternas klubbar. Efter tre otroligt nervkittlande ronder och imponerande prestationer av båda atleter gick vinsten till Adam via delat domslut. Dramat mellan klubbarna Västerås Fight Club och Söders Fight Gym i Gävle fortsätter i och med den kommande matchen då Tobias Harila (pro MMA-record 5-1-0), Robins klubbkamrat, kliver upp en viktklass till lättvikt (-70,3 kg) för att ta sig an Adam.

 

Båda atleter har inplanerade matcher innan stormötet på Superior Challenge 21. Tobias Harila går match på FCR6 den 29:e februari i Västerås och Adam Westlund på GLOC2 den 4:e april i Gävle. Men den 23:e maj i samband med Superior Challenge 21 på Cirkus arena i Stockholm kommer dessa två lovande stjärnor att skriva svensk MMA-historia

 

Kan det bli bättre än så här? Adam Westlund vs Tobias Harila, vilken nagelbitare. Vi lyssnar på vad MMA-fansen vill ha och det är just den här typen av matchningar som folk kommer prata om i åratal efter.

 

Ta exemplet med Adam Westlund vs Robin Roos som blev den bästa matchen på svensk mark i alla kategorier på väldigt länge, och en riktig publikfriare. Jag rekommenderar de som fortfarande inte sett matchen att logga in på Superior Challenges seriesida på Viaplay omgående och låta sig fascineras av de här två killarnas otroliga prestationer.

 

Det kommande mötet mellan Adam Westlund och Tobias Harila är det största svenskmötet hittills mellan två heta och lovande stjärnor. Jag får rysningar när jag tänker på den här matchen.”

 

- säger Babak Ashti, grundaren av Superior Group International.

 

Anrika Cirkus arena på kungliga Djurgården i Stockholm kommer att förvandlas till Colosseum där Superior Challenges hjältar kommer att bjuda på spektakulär underhållning och en oförglömlig kväll med MMA i världsklass!


Teaser Babak Ashti at LoungePodden podcast

2020-02-06


Babak Ashti at LoungePodden

2020-02-06

Babak Ashti at LoungePodden

Babak Ashti Superior Group International's founder participated at "LoungePodden". Listen to the entire podcast here: https://podcasts.apple.com/se/podcast/m%C3%A5nadens-s%C3%A4ljare-11-babak-ashti-grundare-superior-challange/id1352921325?i=1000464755163

*

Babak Ashti grundaren av Superior Group International gästade LoungePodden. Lyssna på hela podcasten här: https://podcasts.apple.com/se/podcast/m%C3%A5nadens-s%C3%A4ljare-11-babak-ashti-grundare-superior-challange/id1352921325?i=1000464755163


Superior Challenge's live TV prodctions

2020-01-27


15% Early Bird rabatt i samband med dagens biljettsläpp Superior Challenge 21 - Cirkus

2020-01-25

15% early bird rabatt Superior Challenge 21 Cirkus

Biljettsläpp Superior Challenge 21

 

Cirkus arenan förvandlas till Colosseum när nutidens gladiatorer bjuder på en oförglömlig kväll med MMA i världsklass! Vi firar detta med att erbjuda 15% Early Bird rabatt i samband med dagens biljettsläpp.

 

Idag kl.10:00 släpps biljetterna till Superior Challenge 21 på Cirkus arena på kungliga Djurgården i Stockholm via superiorchallenge.com, via Cirkus cirkus.se, samt via Ticketmaster ticketmaster.se. Fram till den 7:e februari går det att köpa alla biljettkategorier till 15% Early Bird rabatt, och därefter övergår samtliga biljetter till ordinarie priser.

 

För de som vill förhöja upplevelsen finns det även exklusiva VIP- och hospitality-lösningar. Dessa bokas via vip@superiorchallenge.com.

 

Direkt efter sista matchen börjar efterfesten i stora restaurangen i arenan. Gäster har då möjlighet att fira och mingla med kvällens fighters.

 

Den 23:e maj öppnar Cirkus arena dörrarna kl. 17:00, kl. 19:00 börjar galan som slutar ca. kl. 23:30 (estimerad sluttid), och därefter börjar den officiella efterfesten.

 

Matchkortet kommer att offentliggöras in om kort.

 

Var ute i god tid och säkra dina platser före alla andra med detta unika rabatterbjudande som endast är giltigt en kort period. Vi ses på Cirkus den 23:e maj!


Nordens MMA-elit bjuder på spektakulär kväll på Cirkus

2020-01-20

Superior Challenge 21 Cirkus

Nordens MMA-elit bjuder på spektakulär kväll på Cirkus

Snart är det återigen dags för nutidens gladiatorer, Sveriges och Nordens MMA-elit att äntra Superior Challenges Colosseum, anrika Cirkus arena i Stockholm, där de kommer ställas mot internationella stjärnor.

En spektakulär kväll med MMA-action, adrenalinfull underhållning, lyxig inramning och elektrisk atmosfär.

 

Succén fortsätter med den lyxiga inramningen av MMA-galan Superior Challenge på anrika Cirkus arena, på kungliga Djurgården i Stockholm. Kvällen kommer att bjuda på MMA-stjärnor, mästare och titelmatcher där publiken får ta del av lokala hjältar, och Sveriges och Nordens främsta MMA-fighters som kommer att ställas mot stora internationella namn i världens största MMA-bur.

 

Superior Challenge har arrangerat över 20 galor och mer än 250 professionella MMA-matcher under 12 år och är den största exportören av internationella MMA-fighters i Europa. Den 23:e maj är Cirkus arena bokad för Superior Challenge 21 då arenan kommer att förvandlas till Colosseum.

Alla platser i arenan är bra och för finsmakare finns det ett fåtal VIP-bord en armlängds avstånd från MMA-buren. Efter galan kan gäster förflytta sig till arenans vackra restaurang för den officiella efterfesten och mingla med kvällens fighters.

Vi sparar inte på krutet, endast det bästa är bra nog för vår publik, både på plats i arenan samt för TV-tittare. Vi arrangerar Superior Challenge för att vi älskar MMA och vi vill ge publiken den bästa möjliga upplevelsen.

Därför vill vi ha de bästa fighterna, intressantaste motståndarna, den mest påkostade produktionen, senaste tekniken, vassaste teamet, och de häftigaste arenorna. Det är något väldigt speciellt med Superior Challenge på Cirkus som måste upplevas live.

- säger Babak Ashti, grundaren av Superior Group International.

 

Biljetter släpps den 25:e januari kl. 10:00 via superiorchallenge.com, via Cirkus cirkus.se, samt via Ticketmaster ticketmaster.se. De som vill vara ute i god tid och säkra sina platser före alla andra har möjlighet att under en begränsad tid inhandla biljetter till 15% Early Bird rabatt.


Nico Musoke reportage Viaplay

2019-12-07


VLOG Superior Challenge 20 - Fitnessfestivalen

2019-12-07


Fight Card Superior Challenge 20 - Fitnessfestivalen

2019-12-06

Fight Card Superior Challenge 20 - Fitnessfestivalen

Dagens invägning och Staredown på Fitnessfestivalen och komplett matchkort inför morgondagens Superior Challenge 20

Imorgon, lördag är det dags för den tjugonde upplagan av Norra Europas största MMA-gala Superior Challenge som arrangerar sitt andra evenemang i samarbete med Fitnessfestivalen. Idag det dags för invägning och efterlängtad staredown på Fitnessfestivalen.

 

Matchkortet på Superior Challenge 20 består av totalt tio matcher. I kvällens huvudmatch ska den svenska UFC-veteranen och Superior Challenges mellanviktsmästare Nico Musoke försvara sin titel för första gången mot utmanaren och Bellator-veteranen Marcelo Alfaya. Den populära norska brottarstjärna Marthin Hamlet ska sätta sin nya striking på prov mot den stående fightern Prince Aounallah. En annan av Norges absolut hetaste fighters just nu, Kenneth Bergh, med ett fläckfritt record med sju vinster går sin första match i Superior Challenge. Malin Hermansson, en av Sveriges främsta kvinnliga fighters har fått dispens av Bellator för att tävla i Superior Challenge mot Karla Benitez, den enda kvinnliga fightern som tävlat mot fyra olika UFC-mästarinnor. Järfällas Michel Ersoy möter den tuffa fransmannen Souk Khampashath. Det nya stjärnskottet Bartosz Wojcikievic står inför sin tuffaste motståndare hittills. Amatör-MMA-världsmästaren Serdar Altas vill ha revansch efter sin förra förlust. Irman Smajic skadade sig på träning i fredags och faller bort från matchkortet. Den populäre stockholmaren Fannie Redman adderades till på kortet med kort varsel. Talangen Moraad Moreno från Odenplan öppnar upp galan mot norrmannen Gard Olve Sagen. Sist men inte minst, den super-hypade matchen och efterlängtade svenska derbyt mellan Adam Westlund och Robin Roos.

 

Superior Challenge är det senaste tillskottet till Fitnessfestivalen, Norra Europas största fitness- träning- och hälsomässa, med syfte att erbjuda besökare en helhetsupplevelse som börjar med besök på Fitnessfestivalen och Kampsportsfestivalen under dagen, och avslutas med Norra Europas största MMA- och kampsportsgala, Superior Challenge 20.

 

Idag kl. 17:00 möts samtliga fighters för första gången ansikte mot ansikte i en spänningsladdad staredown direkt efter invägningen på stora exposcenen på Fitnessfestivalen i Stockholmsmässan.

 

Imorgon lördag kl. 19:00 går Superior Challenge 20 av stapeln i Victoriahallen på Stockholmsmässan under Fitnessfestivalen. Galan live-sänds på Viaplay i hela Norden, på TV10 i Sverige och via FITE TV över hela världen.

 

” Samarbetet med Fitnessfestivalen öppnar upp nya möjligheter för oss att sprida MMA till en bred målgrupp och via vår mediepartner Viaplay kan vi erbjuda våra atleter stor medial räckvidd. Vi har en fantastisk galan framför oss. Nico Musokes titelmatch mot Marcelo Alfaya, Malin Hermanssons match mot Karla Benitez, och det efterlängtade mötet mellan Adam Westlund och Robin Roos är kanske de mest omtalade matcherna. Men hela matchkortet är packad med spännande fighters där alla matcher kommer leverera.”

– säger Babak Ashti, grundare Superior Group International


Adam Westlund vs Robin Roos MMA Nytt

2019-12-06


Superior Champions

Superior Challenge Champions

Watch Events

Superior Challenge Viaplay TV Live

Tickets

Superior Challenge Tickets

Next Event

Next Event SC13

Superior Fighters

Superior Challenge Fighters

Superior Wear

Superior Wear

Superior Gear

Superior Gear

Superior Group Int.

Superior Group International

YouTube

Twitter

Instagram

Facebook

Köp biljetter här »