Superior Challenge 21

28 November 2020


Superior Challenge 21

28 november 2020

 

Norra Europas största MMA-gala med Sveriges MMA-elit har utvecklat ett nytt unikt koncept för MMA-fans

 

Superior Challenge 21 kommer att äga rum i en 30,000 kvm gigantisk hangar. Denna råa anläggningen kommer att vara helt tom förutom MMA-buren. Konceptet har utvecklats med inspiration från traditionella 80-tals-kampsportfilmer för att ge MMA-fans något helt nytt. Superior Challenge är först i världen med detta unika format och syftet är att höja underhållningsvärdet för TV-tittare. I och med detta vill Superior Challenge dedicera denna gala till MMA-fans och alla som drabbats av rådande pandemi på ett eller annat sätt.

 

Förutom denna unika inramning kommer kvällen att bjuda på nervkittlande svensderbyn och spektakulära matcher med lokala hjältar och Sveriges MMA-elit som ställs mot internationella motståndare. Allt detta i världens största MMA-bur. Evenemangen vänder sig till personer som vill ta del av en väldigt unik upplevelse och njuta av adrenalinfull, högkvalitativ sportunderhållning med exklusiv känsla.

Superior Challenge har arrangerat galor sedan 2008 och är en av Europas äldsta MMA-organisationer. Galan har nordiskt besöks- och tittar-rekord och är internationellt igenkänd som en av världens främsta evenemang inom sporten. Sedan start har galan varit plattformen för majoriteten av alla svenska och nordiska MMA-fighters och är därmed den största exportören av internationella MMA-fighters i Europa. Vi skapar hjältar!

 

Superior Challenge 21 kommer att sändas live på Viaplay i norden, TV10 i Sverige och FITE TV globalt.

 

Vänligen respektera Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer! Stanna hemma om ni känner minsta symptom. Tvätta händerna flitigt och kontinuerligt. Undvik trängsel och håll avstånd.

 

Hålltider:


18:00 Insläpp

19:00 Matchstart

23:30* ca slut

 

*OBS! Matchtider, paus och sluttid är endast estimerade tider och vi förbehåller oss rätten att dessa tider kan komma att ändras beroende på matchresultat.


Fight Card:

Denna gala har kanske det bästa matchkortet på svensk mark. Vänligen besök vår hemsida www.superiorchallenge.com för komplett matchkort**

**OBS! Vi förbehåller oss rätten att matchkortet kan komma att ändras pga. oförutsedda händelser utanför vår kontroll som exempelvis bortfall, skador eller sjukdomar.

Invägning

27 november 2020 kl 18:00

Live på Viaplay.

 

 

 

 

 

Superior Champions

Superior Challenge Champions

Watch Events

Superior Challenge Viaplay TV Live

Tickets

Superior Challenge Tickets

Next Event

Next Event SC13

Superior Fighters

Superior Challenge Fighters

Superior Wear

Superior Wear

Superior Gear

Superior Gear

Superior Group Int.

Superior Group International

YouTube

Twitter

Instagram

Facebook