Superior Challenge 18

2018-12-01 Fitnessfestivalen (Stockholm Fair)


Matchprogram Superior Challenge 18 - Fitnessfestivalen

SVERIGES MMA-ELIT | VÄRLDENS STÖRSTA MMA-BUR | EUROPAS FRÄMSTA MMA-GALA | FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ FITNESSFESTIVALEN

Superior Challenge blir det senaste tillskottet till Fitnessfestivalens utbud. Norra Europas största fitness- och träningsmässa som växer sig ännu större och nu ger sina besökare möjligheten att både uppleva MMA i världsklass såväl som Kampsportsfestivalen i samband med mässan. Vid köp av biljetter till SC18 så ingår en endagsbiljett under hela lördagen till både Fitnessfestivalen och nylanserade Kampsportsfestivalen som bjuder på en stor variation av kampsport under hela helgen i B-hallen.

Kvällens gala kommer att bjuda på MMA-stjärnor, mästare och titelmatcher där du som publik får ta del av när Sveriges MMA-elit ställs mot internationella MMA-stjärnor i världens största MMA-bur! Superior Challenge har internationellt topprankade atleter tävlandes i organisationen ochgalan vänder sig till personer som vill uppleva högkvalitativ adrenalinfull sportunderhållning.

Föregående galor har sålt slut och de som inte får tag på en biljett kan se galan live på Viaplay. Vi rekommenderar våra gäster att köpa biljetter i god tid innan matchdag för att säkerställa sina platser.

Biljetter till Superior Challenge 18säljs online via vår hemsida www.superiorchallenge.com, samt via Fitnessfestivalen www.fitnessfestivalen.se, samt via Tickster www.tickster.com.

VIP- Hospitality- och Företagspaket:

För den kräsne besökaren kommer det att finnas VIP-erbjudanden i form av mat och dryck i samband med Superior Challenge 18. Information kring priser och innehåll kommer att presenteras inom kort. Under tiden är ni välkomna att anmäla ert intresse till vip@superiorchallenge.com.

Rekommenderad åldersgräns: Besökare under 18 år är välkomna i målsmans sällskap.

Kvällens schema:

17:00 Insläpp

19:00 Galan börjar

23:30* ca Galan slutar

*OBS! Matchtider, paus och sluttid är endast estimerade tider och vi förbehåller oss rätten att dessa tider kan komma att ändras beroende på matchresultat. Pausen starter efter sista matchen på underkortet och därefter inleds huvudkortet. Besökare som inte vill missa en specifik match skall befinna sig på plats i arenan i god tid innan.

Fight Card:

Vänligen besök vår hemsida för komplett matchkort**

**OBS! Vi förbehåller oss rätten att matchkortet kan komma att ändras pga. oförutsedda händelser utanför vår kontroll som exempelvis bortfall, skador eller sjukdomar. Vid eventuellt bortfall försöker vi alltid hitta nya likvärdiga ersättare utan att påverka matchkortets kvalitet i sin helhet.

Arena

Victoriahallen

Fitnessfestivalen, Stockholmsmässan

Mässvägen 1 | 125 80 Stockholm

Telefon 08-749 41 00 | info@fitnessfestivalen.se

https://www.fitnessfestivalen.se

Klicka här för karta och vägbeskrivning till arenan via Google Maps:

https://www.google.com/maps/dir/''/Fitnessfestivalen,+Stockholmsm%C3%A4ssan+M%C3%A4ssv%C3%A4gen+1+%7C+125+80+Stockholm/@59.2772995,17.9452029,12z/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x465f770d009c0eff:0xe899f77f8d0edc88!2m2!1d18.0152421!2d59.2773183

Invägning:

Fredag 30 november 2018 kl 17:00

Fitnessfestivalen, stora exposcenen, A-hallen, Stockholmsmässan


 

Superior Champions

Superior Challenge Champions

Watch Events

Superior Challenge Viaplay TV Live

Tickets

Superior Challenge Tickets

Next Event

Next Event SC13

Superior Fighters

Superior Challenge Fighters

Superior Wear

Superior Wear

Superior Gear

Superior Gear

Superior Group Int.

Superior Group International

YouTube

Twitter

Instagram

Facebook